Search by Colour

Beige

Black

Blue

Brown

Cream

Elm

Granite

Green

Grey

Limestone

Maple

Marble

Metallic

Multicolured

Oak

Orange

Pink

Purple

Red

Slate

Stone

Walnut

White

Wood

Yellow

Yorkstone

Beige

Black

Blue

Brown

Cream

Elm

Green

Grey

Limestone

Maple

Marble

Metallic

Multicolured

Oak

Orange

Pink

Purple

Red

Slate

Stone

Walnut

White

Wood

Yellow

To view products available in your market, please select a country.

Read our cookies policy
United Kingdom  Change Country
Change Country: Close Window
Read our cookies policy
Sample Basket | item(s)

Case Study: Beechwood Cancer Care Centre

Project:Beechwood Cancer Care Centre
Location:Stockport, Greater Manchester
Flooring contractor:Pauls Floors
Products used:Affinity255 PUR
Vinyl flooring was recently used to help refurbish Beechwood Cancer Care Centre in Stockport, Greater Manchester in time to celebrate 25 years of supporting cancer patients. Affinity255 heavy commercial luxury vinyl tiles in the Saw Mill Oak design were installed in communal meeting areas at the centre free of charge by Manchester based flooring retailers Pauls Floors with help from other local fitters.

The Beechwood Cancer Care Centre is a charity offering counselling, complementary therapies and group sessions to cancer patients and their families. The centre’s refurbishment was possible thanks to the £120,000 raised by the charity’s Silver Wing Appeal marking their 25 year anniversary.

Paul Southworth of flooring contractors Pauls Floors commented, “The Beechwood Cancer Care Centre have helped some close friends of ours through a really tough time over the last year hence why we wanted to do what we could. It's an amazing place.”
Download PDF Case Study

Related Case Studies